Doktorn?

Doktorn?

Hej!

Idag vaknade jag, gjorde mig iordning, åt frukost och åkte sen till skolan med Elisabeth. Tog även min medecin jag tagit varje dag nu, för att känna mig lite bättre.

First period var ju american literature, vilket nog (förutom matte) är den tråkigaste lektionen. Eller alltså, själva klassen och läraren är rolig, men ämnet är tråkigt haha. Största fokuset låg dock på att fånga en kackerlacka (JAG VET EW) som sprungit runt i rummet sen igår. Så det pratade vi om i ungefär 10 minuter innan lektionen faktiskt började, och precis när Ms. Carter börjar prata om det riktiga ämnet SPRINGER KACKERLACKAN ÖVER VÄGGEN. Usch höll på att spy den var så äcklig! Den hann rymma innan någon hann döda den så satt som på nålar hela lektionen. Iallafall, vi gjorde inte så mycket viktigt på själva lektionen förutom att Ms gick igenom med mig vad jag missat och vad jag måste veta på quizet imorgon. Är inte så nervös över det dock för det är basically bara ett quiz på det vi jobbat med förra veckan! Sen var lektionen i princip över. Men tror ni inte den äckliga kackerlackan kommer krypande på golvet precis när klockan ringer? Som typ var lyckades en tjej slå ihjäl den med sin sko, men vi insåg efter det att det förmodligen inte ens var samma kackerlacka, vilket betyder att det finns fler usch usch usch. 

Åh juste! Blev så glad i början på first period när jag dels träffade Alex och gav mig en kram och sa att hon var glad att jag var tillbaka, men även sen när jag och Alex satt och pratade inne i klassrummet innan klockan ringde och Gabby kom in, såg mig, skrek till och sprang och gav mig en kram. Åh blev så glad, kände mig så uppskattad! Kändes verkligen som jag börjar passa in och insåg att alla jag anser som mina vänner, ser mig som en vän också. Så det var bara en liten sak som gjorde mig glad!

Efter det hade jag second period och började här känna hur medecinen verkligen inte värkte längre. Constitutional theory klassrummet har tydligen inte fått tillbaka sin AC (suck) (plus att våran lärare tydligen fått allvarliga ryggproblem, så vi ska ha vikarie i några veckor? Är så ledsen han är min favoritlärare ?) men satt ändå och nästan hackade tänder för att jag frös så. Hade även typ huvudvärk (?) kände mig snurrig och ”lightheaded” så efter ett tag började jag må illa också. Efter den klassen så hämtade jag min lunch och gick ut och satt vid vårt vanliga bord men kunde inte ens äta, grät nästan för mådde så konstigt och obekvämt. Så bestämde mig för att smsa Lisa och fråga om hon kunde komma och hämta mig vilket hon snabbt gjorde. Hon var orolig att jag hade fått influensan så vi åkte till en doktor som ligger precis här och fick en tid klockan 2. Efter vi hade bokat tiden åkte vi och köpte mat på panera bread, Lisa tyckte jag skulle testa chicken noodle soup och grilled cheese sandwich eftersom det tydligen var typisk amerikansk ”comfort food” haha men det var gott också! När vi hade ätit klart var det dags att åka till doktorn igen. Det gick fort och kändes ungefär bara som ett doktorsbesök hemma i Sverige! (Det var inte lika korkat som syntestet med andra ord haha) iallafall, hade ingen influensa men feber och förkylning. Så efter doktorn åkte jag och Lisa till wahlgreens och köpte medecin till mig som jag ska ta tills jag mår bättre! 

När vi kom hem åkte Lisa direkt till sina classes och jag kollade på Harry Potter. Eller ja, kollade i ca 20 minuter på Harry Potter innan jag somnade haha. Vaknade 6.30 av att Elisabeth och Scott höll på att laga mat så gick ner till dem. Dock skakade mina ben av hur trött min kropp var så satt mest bara och tittade på hehe. Sen åt jag (pasta med någon sås och mini morötter) och gick upp och la mig i sängen. Jag och Elisabeth skulle kolla på teen wolf men vi hann bara se 10 minuter innan hon insåg att hon hade en läxa hahah men någon gång ska vi lyckas! Vi har bestämt oss att vi ska kolla igenom alla säsonger tills november när säsong 6 sänds på tv. 

Imorgon ska jag till skolan iallafall till first period för måste göra quizet men ska försöka vara kvar så länge som möjligt, skulle verkligen vilja vara där hela dagen. Hoppas också att jag mår bättre till på söndag, vill så gärna träffa Luisa och gå och shoppa (vilket verkligen behövs). Men allt beror på hur jag mår, missar hellre än shoppingdag än fler dagar i skolan, saknar det! 

Imorgon har Dana någon typ öppnings ceremoni för hennes cheerleading så det ska hela familjen gå på! Lovar att ta med kameran, för det kan ju inte finnas något sötare än 9 åringar i fotbolls/cheerleader uniformer haha.

Men nu tror jag inte det finns något annat kuligt att uppdatera er om, sååå

Puss och kram, skumbanan?


2 thoughts on “Doktorn?

  1. Inte kul att må pecka ?hoppas du blir frisk snart skulle ju vad synd om du missade shoppingen ?? Helt underbart att du fått så många nya vänner ? Många kramar ❣❣

  2. Krya krya på dig Moa!!! Har ett låttips som kan pigga upp dig: Without a fight – Brad Paisly och Demi Lovato!! Det är en countrylåt OCH Demi Lovato så tänkte på dig hehe, du måste ju komma in i countrystilen nu 😉 Puss och kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *