08/24/16

08/24/16

Hej!

Även fast mina två senaste dagar nästan enbart spenderats i sängen så ska ni faktiskt få en uppdatering! Har saknat att blogga. 

Så, de två senaste dagarna har jag inte varit i skolan, för har legat hemma med en fruktansvärd förkylning. Det började i måndagskväll och blev bara värre och värre, sov nästan ingenting natten mellan måndag och tisdag för var så täppt/snorig, frös osv. Så när jag vaknade i tisdagsmorse gick jag in till min v-mamma som tittade på mig och sa att jag skulle gå tillbaka och lägga mig och sova haha. Vaknade igen halv 11 och låg i sängen ungefär hela dagen. Hann se halva legally blonde, hela Harry Potter och fången från Azkaban och även läsa ut hela Harry Potter and the cursed child. (Har mixed opinions om boken, men ska skriva ihop ett helt mail till dig Ms. Järnbert om precis vad jag tyckte!) Och det var egentligen hela min dag, gick ner och åt middag och sen sov jag igen!

Idag var lite mer händelserik, mådde fortfarande dåligt imorse (sov inte så mycket natten till idag heller) så stannade hemma idag också. Sov igen tills ungefär halv 11 igen och sen bestämde jag mig för att vara liiiite mer produktiv, för att sätta igång kroppen också! Så tog en dusch, gick ner till hundarna och försökte sitta uppe lite mer än att bara ligga och dega i sängen. Kollade dock på hela Harry Potter och den flammande bägaren och halva Harry Potter och Fenixorden, så jätteduktig på att röra mig var jag inte haha! Runt halv 3 facetimeade jag även med Kevin och Petra en stund, det var mysigt! 

När Elisabeth kom hem från skolan frågade jag henne om hon hade lust att ta en promenad till wahlgreens (typ 15 minuters promenad) och det ville hon. Så runt 5 tog vi en promenad (som pga värmen kändes som den var typ 1 timme lång) till wahlgreens! Där jag köpte lite godis hehe. Elisabeth visade även att de sålde skolkläder och annat med skolans logga på och ni vet ju by now att det inte går att stoppa mig vid sånna tillfällen så köpte såklart än wildcats ”mugg”! Precis vid wahlgreens är det som ett litet utomhus center, med starbucks och andra små affärer, så som brusters ice cream! Precis när vi bestämt oss för att köpa glass fick Elisabeth ett sms från Lisa att maten snart var klar så vi gick hem (en fruktansvärt svettig promenad) och åt. Vi åt typ bön enchiladas som faktiskt var ganska goda! Efter maten skulle Lisa ta med Lacie (största hunden) till hundparken och även hämta Dana från sin gymnastik, så då skjutsade hon oss till glasstället! Och det var sjuuuukt gott? Köpte en bägare med en kula ”cotton candy explosion” (Som av någon anledning smakade julafton? Väldigt oklart, väldigt gott) och en kula ”smores” glass (som bara var chokladglass med chokladbitar, det fanns inte ens marshmallows i? Sån stor besvikelse) men det var väldigt gott och väldigt mysigt! 

Sen gick vi hem igen, fastnade utanför huset där vi hittade EN Barbie sko vilket vi tyckte var hur kul som helst (igen, väldigt oklart) och låg på marken och skrattade i ungefär 10 minuter. Sen insåg vi att vi kunde göra jätteroliga bilder av panorama kort, och skrattade i ca 10 minuter till. Efter det gick vi in och nu har jag legat i min säng och skrivit detta! Om klockan inte blir för sent ska jag och Elisabeth även kolla på Teen Wolf då hon äntligen har gått med på det hihi.

Men det var nog allt jag har att berätta om dessa två dagar! Imorgon blir det skola igen. 

Puss och kram, skumbanan!?

Brusters Ice Cream?

Vad jag köpte på wahlgreens??

3 thoughts on “08/24/16

  1. Underbart att höra att du är på benen igen ??❤️ Och vad mysigt att få komma ut och få lite frisk luft och få shoppa lite ? Shopping kan få vem som helst att bli piggare eller hur ????
    Hoppas du har fått sova ordentligt i natt ??? Love you ❤️

  2. Skönt att höra att du mår bättre ❤️ Din nya extra familj verkar toppen ?? Lycka till i skolan ? Kram ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *