Sunday

Sunday

Hej!

Har egentligen inget speciellt att skriva om, men tänkte att uppdatering är ju alltid kul, så därför tänkte jag berätta om min (not very eventful) dag! Och juste, igår var hela familjen förutom jag och Dana borta, så jag var babysitter! Vilket var hur kul som helst faktiskt, vi bakade och hade Taylor Swift dansparty! Vid typ kl. 9 kom Elisabeth hem och joinade partyt hahah det var nog det roligaste/mysigaste jag gjort sen jag kom hit. De känns redan som mina syskon. (Nej Alma inte lika bra som du såklart.) 

Men iallafall, idag har jag verkligen inte gjort mycket alls haha. Vaknade runt 8 av Elisabeth knackade på min dörr och frågade om jag ville följa med till kyrkan. Tänkte först följa med (även fast jag själv inte är religös tycker jag dels det är intressant och även respektfullt mot familjen att följa med!) men när jag fick reda på att vi skulle åka om 5 minuter ångrade jag mig haha, får åka nästa söndag istället. Så somnade om och sov i ungefär en timme till, sen gick jag upp och åt frukost (host red velvet cake host) tillsammans med Dana och Scott (som också hade stannat hemma). Efter frukosten gjorde jag inte mycket. Läste min bok, tittade på youtube, umgicks med Scott och Dana och duschade. Insåg sen runt 11.30 att min kontaktperson skulle komma hit idag för att hälsa på så städade även mitt rum! Har fortfarande dock inte riktigt organiserat/gjort det personligt, men såfort jag gjort det så ska ni få bilder! Eller kanske en video? Pratade även med ena tysken jag flög hit med idag (Luisa) och vi bestämde att vi ska träffas och gå och shoppa nästa vecka! (Vilket är väl behövligt, inser att jag faktiskt har väldigt lite kläder med mig..)
Iallafall, kl 3 kom min kontaktperson Julie! Hon är jättego och lätt att prata med så det var kul. Hon stannade tills ungefär 4.30. När hon gått bestämde vi oss för att vi skulle åka till en restaurang som heter ”sweet tomato”. Konceptet där är basically som en buffé med sallad, pastarätter, pizza, desserter och massa annat. Så när vi bestämt oss för att åka dit kom Elisabeths pojkvän och följde med oss! Det var verkligen hur gott som helst, dock svårt att inte äta alldeles för mycket hehe… Det fanns ju så mycket att välja mellan! Åt sallad med pasta, grönsaker, pizza, vitlöksbröd, mac n cheese och dessert. Kan ju lugnt säga att jag är mätt för resten av mitt liv nu?. 

För att jag babysat Dana igår, fick jag 20 dollar av Lisa idag. Det är något hon gör för alla barn och eftersom jag nu är hennes barn också så tyckte hon jag också skulle få det! Väldigt gulligt, definitivt inte nödvändigt men det fick mig verkligen att känna mig som en i familjen på en helt ny nivå. Så efter middagen åkte vi alla till barnes and nobles och jag köpte ÄNTLIGEN the cursed child! Är så taggaaaaaaaad på att läsa den haha! Plus, hade kunnat stanna på barnes and nobles typ ungefär hela min livstid, det är världens mysigaste affär. Hittade massa böcker som ska bli mina nästa inköp också!

My new baby

Men nu har vi varit hemma i ungefär 30 minuter och har på den tiden hunnit ha ett till dansparty med Dana och skrivit detta blogginlägg. Nu ska jag nog bara packa min skolväska, fixa allt inför imorgon och läsa i min bok!

Puss och kram, skumbanan! 

PS, kan alla vänliga själar där hemma snälla tjata på mamma och pappa att de måste skicka mer godis snaaaaart?

 

3 thoughts on “Sunday

  1. Så himla kul att läsa dina inlägg Moa! Och nu är jag så otroligt nyfiken på din recension av boken, snälla skriv vad du tycker om den!
    Kram!

  2. Hahaha svenskt godis är bäst ? Lovar att vi snart skickar lite till dig ? Är det mest lakrits du vill ha ?? du får ge hershe’y chokladen en chans ??
    Ha en toppen dag i skolan idag ??
    Love you ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *