Förkyld

Förkyld

Hej!

Idag blir också ett ”tråkigt” inlägg för har inte så mycket att skriva om! Faktum är att det endast skrivs för att min allra trognaste läsare fyller år idag! Grattis Camilla I miss you❤️?? (she may or may not ha tvingat mig att skriva det här) 

Men iallafall har lite annat att skriva om också! Mår faktiskt inte så bra idag, håller på att bli jätteförkyld. Har frusit hela natten (vilket enligt min värdmamma inte är normalt i ett rum utan AC, i Georgia, på sommaren), är jättetäppt/min näsa rinner, hostar och har ont i huvudet. Elisabeth mår likadant så förmodligen har vi smittat varandra. Lisa tyckte vi skulle vila hela eftermiddagen idag och se hur vi kände imorgon! Vill dock inte missa skola för tycker så mycket om det, men sov/snorade mig igenom hela mina 2 första classes och det var inte så roligt faktiskt. 

Over to funnier things, fick datumet för homecoming idag! Den 23 september är det homecoming game och dagen efter är det dans! Homecoming är som prom, men inte riktigt lika fancy. Det är även för alla grades och tillsammans, medans Prom endast är för juniors och seniors och separata. Men det är jag väldigt taggad på iallafall!
Annars tror jag inte det är så mycket annat jag har att uppdatera er om förutom att ACen i skolan funkade idag (tack gode Gud), fick äntligen ett skåp och hade firedrill! Sämsta firedrillen dock, vi hann inte ens gå ut och ställa upp oss innan vi skulle in igen haha. 

Men, nu ska jag gå och sova en stund för mår ju somsagt inte så bra. Så godnatt på er! Och grattis igen Camilla!?

Puss och kram, skumbanan?

PS, en av volontärerna här i Georgia utmanade oss alla studenter att göra den challengen i Facebook gruppen, men är det något som ni tror skulle vara kul att göra även här? För isåfall börjar jag imorgon! Det kanske blir lite mer daglig uppdatering då också!?


7 thoughts on “Förkyld

  1. Svar JA att jag är din trognaste läsare för din blogg är grym! Du är jätteduktig på att skriva, vilken inlevelse ? tack så mycket för gratulationen också, you are the best ❤️ (Okej jag kanske hade nämt att du skulle göra det men det behöver ju ingen veta) kram mooosan!

  2. Krya på dig Moa❤️. Vädret i veckan är mosterväder?? sol och 25 grader! Yeeaaah! Inget nytt alls under solen?. Kram ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *