Skola imorgon

Skola imorgon

Hej!

Jag har börjat skriva på ett långt inlägg om mina första dagar här, men insåg halvvägs att jag inte kommer orka skriva klart det inlägget ikväll (kl är redan 10 här, kommer förmodligen inte orka convert tid från amerikanskt sätt att säga det till svenskt längre, så det får ni göra?) men ville ändå berätta att imorgon är första dagen i skolan!! Är väldigt nervös, det är ändå en helt ny skola, med helt nya personer och ett helt nytt skolsystem, men efter att ha lämnat min familj på andra sidan Atlanten och flyttat helt själv, kan nog inget skrämma mig så mycket längre. Skitskönt, take that ångest! 

Förhoppningsvis orkar jag (och kommer ihåg) att blogga imorgon om första dagen i skolan (höll precis på att skriva timorgon istället för imorgon, antar att det är en fin mix av tomorrow och imorgon), annars får ni alla väldigt gärna påminna mig att göra det! Ska försöka ta så mycket bilder som möjligt (och tillåter) också! ?

Tror det var allt jag har att säga for now (och ja, ni måste nog vänja er vid svengelska efter det här, min hjärna tillåter mig inte att fullt tänka på svenska) så puss och kram, skumbanan! Vi hörs imorgon! 

3 thoughts on “Skola imorgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *