Hejdå-fest

Hejdå-fest

Hej!

Igår hade jag en hejdå fest för släkt och vänner och let me tell youuu hur jobbigt det var. Gick med tårar i ögonen hela kvällen, det är så overkligt att säga hejdå till alla. Men bortsett från hur jobbigt det var så var det underbart att ändå få möjlighet att krama alla innan jag åker.

Vi hade gjort en svensk/amerikansk buffé som vi bjöd på! Så typiskt svenska rätter som köttbullar, prinskorv, potatis, sill, ägg och lax och typiskt amerikanska rätter som ribs, kycklingspett och mac and cheese! Vi hade även det temat på efterrätterna, där hade vi svensk jordgubbstårta, amerikanska cupcakes och även peach cobbler som är speciellt för Georgia. 

Ett tips till framtida utbytisar (eller ja, jag kan ju egentligen inte än säga att det är bra men hittills tycker jag om idéen iallafall haha) är att jag har haft en liten ”gästbok”! Så där har alla vänner och familj fått skriva något litet bara, som jag kan läsa om jag har hemlängtan eller bara känner mig ledsen. Hade även ställt fram både min polaroid kamera och min nya kamera så att jag även nu har bilder på alla haha?. (Dock vill jag ju redan nu läsa alla texter, är så nyfiken!!!! Men får försöka hålla mig tills jag landat i Georgia iallafall haha) 

Idag har vi inte gjort jättemycket, vi försöker att bara umgås alla tillsammans! Men vi har hunnit med besök från både Sara och Lotta med familj, handling av kamera väska (och sista värdfamiljspresenterna yay!!) och ett bio besök! Hela familjen + Maria var och såg husdjurens hemliga liv, den var såååå rolig och mysig! 9/10 Mac läppstift får den, verkligen en mys-film. 

Men såklart har jag massa bilder från hejdå festen, och såklart ska ni få se dem!

//Alex, jag, Cherry och Kate
//Alex, Cherry, Kate och Jag
//Alex, Cherry, Kate och jag
//Sekunden innan detta togs kommenterade alma på att det såg ut som jag blev strypt, därav mitt vackra ansiktsuttryck
//Alex, jag, Cherry och Kate
//Alex, jag, Cherry, Kate
//Alex, jag, Cherry, Kate
//Katie❤️
//Farmor och farfar❤️
//Amanda, Cherry, jag, Katie, Alex och Joseph
//Peach cobbler?
//Svensk jordgubbstårta?
//Mina ”mermaid” cupcakes
//Hela dessert-bordet
//Jag och bästa Bi?

PS. Idag var det back-to-school för mina värdsyskon! Så imorse (eller imorse Georgia tid hehe) fick jag ett mail från min v-mamma med bilderna yngsta systern, hon ville visa sin back-to-school outfit! Så himla söt, ser så mycket framemot att träffa dem på torsdag!

Kram!

3 dagar kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *