Middag med Hedda och Tova

Middag med Hedda och Tova

Hej!

Som jag nämnde igår så var jag på middag med Hedda och Tova idag! Båda dom är ju också utbytesstudenter och vi träffades på pre-campet i Sigtuna! De ska dock inte till samma region som jag, så vi flyger inte tillsammans. Hedda flyger till Chicago och Tova till Houston!

Vi åt på en restaurang som heter Vigårda, väldigt god mat! Åt en hamburgare med bara ost haha de som jobbade där tyckte jag var hur konstig som helst?

Men kvällen var väldigt mysig, väldigt skönt att bara prata om utbytesåret, och med folk som förstår dessutom?? Härligt att kunna dela tankar och funderingar. Så känner mig om möjligt ännu mer lugn efter ikväll än innan haha, ingen nervositet kvar alls nu! Men tror i och försig att jag knappt har förstått att jag åker snart. 

Hann även in en snabbis på Åhléns innan middagen och köpte faktiskt en värdfamiljspresent! (Och en MAC läppenna hehe) 

Kram!

11 dagar kvar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *