International day of friendship

International day of friendship

Hej!

Idag var jag (och sharrat aka cherry) på ett event med AFS för att fira international day of friendship! Eventet var även för att säga hejdå till Lenka som har jobbat på kontoret? 

Det var ett väldigt mysigt ”event” med massa mat och prat med andra utbytesstudenter! Dock var det jättesvårt att hitta hahaha, tillslut hittade jag och cherry en annan tjej som också skulle dit så vi kunde leta tillsammans? Träffade även en tjej som också hade new york som ankomstflygplats och det visade sig sen att vi satt bredvid varandra på flyget dit! Superkul! Dock skulle hon inte till Georgia, men ändå. 

Iallafall, det var ett jättehärligt event, även fast det var så litet! Det var underbart att kunna prata med andra utbytesstudenter och såklart också att träffa cherry igen? 

Här är bilderna jag tog från idag!

Min ballong jag släppte!
Min och Annas ballonger 🙂
”cherry” och ”dahlberg”
Alla ballonger failade totalt och fastnade i närmsta träd hahaha

Imorgon tror jag att jag ska träffa Hedda och Tova (Tovas blogg är länkad i min!) 2 personer från pre-campet jag var på! Uppdaterar mer om det imorgon!

Kram!

12 dagar kvar

PS! Happy Pride!!!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *