Hostsister video call

Hostsister video call

Hej!

Är så glad! Igår skypeade jag med min värdsyster i över en timme och det bara kändes så himla bra. Vi pratade om verkligen allt möjligt, såklart om skolan, vilka classes som fanns, vilka sporter som fanns, hur vi kommer ta oss dit osv.  Sen pratade vi mycket om området och vad som fanns där (typ sånt som att det finns en starbucks, dunkin donuts och CVS 500 meter från huset) och att det fanns ett stort mall nära huset också, med allt viktigt som sephora och MAC? Hon hade även kollat upp och sett att det fanns ett stall i närheten och hon skulle ringa dit och se om jag kunde få komma dit någon gång… Så fint??? Men vi pratade även om helt random saker och allt kom så naturligt, inga awkward tystnader haha. Så det kändes helt underbart när vi la på!

Mitt undertiden jag satt och pratade med systern, började mamma skypea med min värdmamma haha! Så de sista tio minuterna av mammas och värdmammas (Gud va komplicerat det blir haha) samtal var jag också med och let me tell you hur mysig mamman var! Så himla härlig och snäll och underbar? 

Så nu är jag inte ett dugg nervös längre, (om möjligt bara lite för att jag känner att jag inte hinner med allt jag vill hinna med här hemma i Sverige) utan bara extremt extremt taggad! 

Update här hemma i Sverige så var min faster Eva+hennes man Anders+Kusin Niklas och flickvän Linn ute och hälsade på här på ön en stund på förmiddagen idag! Det var hur mysigt som helst det med? 

// Utsikt från ön igårkväll

Kram!

15 dagar kvar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *