JAG HAR FÅTT VÄRDFAMILJ!!

JAG HAR FÅTT VÄRDFAMILJ!!

JAG HAR FÅTT VÄRDFAMILJ!!!!!!!

Jag kommer bo i Dunwoody (15 minuter utanför Atlanta) i Georgia med en mamma, 3 barn (varav en av dem är lika gammal som mig och vi kommer gå i samma skola), 3 hundar och jag kommer gå på ett High School i närheten! Har sökt lite på området och det verkar hur mysigt som helst, skolan ligger nästan gångavstånd från där jag bor (eller ja, det är ju USA, inget är gångavstånd) det finns mysiga caféer, alla mina favorit restauranger, ett mall (med sephora, jag är i himlen) och massa annat.

Är så himla glad, taggad och exalterad! Familjen verkar så himla mysig och go, är så nöjd!

Så nu är det verkligen nedräkning!


Kram!

17 dagar kvar

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *