23 Juli

23 Juli

Hej!

Just nu ligger jag i soffan på landet i skärgården och gör precis ingenting… Och det är riktigt härligt. Så mysigt att vara hela familjen tillsammans nu, eftersom det bara är lite över två veckor tills jag åker! Torsdag är ju AFS ”värdfamiljs-deadline” (alltså måste man ha fått värdfamilj på torsdag annars får man åka ett senare datum) men fick en uppdatering igår att min familj var påväg så är inte så orolig! Har pratat jättemycket på senaste tiden med några andra som ska åka på samma flyg som jag påvägen dit, så skönt att prata med andra utbytesstudenter, dom är ju i samma situation och kan man kan relatera till allt den andra tycker och tänker haha! Har även försökt börja skriva lite packlistor, har testpackat mitt smink (och insett att jag har för mycket smink), köpt vakuum-påsar och bjudit in till en ”hejdå-fest”. Behöver utöver detta fortfarande tips på hur man lyckas packa ner sitt liv på 23 kg, let me know om ni har några bra idéer.  Men det är nog det ända jag har just nu att säga på utbytes-fronten. Uppdaterar här såfort jag får reda på något (eller ja, efter att jag har ringt farmor??)

Som sagt är jag och familjen just nu på landet i skärgården och vi har faktiskt inte bara latat oss haha, vi har hunnit med lunch och bad med morfar och andra delar av släkten, frisbee golf, 5-kamp, oändligt många omgångar av ”varulvsleken”, båtturer, bullbak och blåbärsplockande! Nu är det bara vår familj kvar här ute, men imorgon kommer kusinen ut i några dagar och på tisdag kommer min faster+man och kusin! En riktig myssemester med andra ord och en perfekt vecka att vara med familjen innan jag åker. Här är lite bilder från semestern hittills.

//Bamse
//Lunchutsikten från grannens brygga
//Laban
//Jag och Laban. Laban var mer intresserad av att bada än av mig haha…
//Utsikten från våran brygga

Kram!

19 dagar kvar

One thought on “23 Juli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *