Latest instagrams and Florida

Latest instagrams and Florida

Hellooooo!

De senaste två veckorna har jag spenderat i Cape Coral (Fort Myers) Florida med släkten! Vi åkte från Arlanda den 11 juni (dagen efter min skolavslutning eller ”graduation”) och kom hem igår den 26 juni. Det har varit två helt underbara veckor, med mycket roliga äventyr t.ex. har jag HÅLLT i en alligatorbebis och sett vilda delfiner, varit på middag hos en amerikansk familj och åkt jetski. Jag har förmodligen runt 1000 bilder som jag hade kunnat lägga upp men jag nöjer mig med dessa 6 bilder (som även är de 6 senaste bilderna på min instagram, så om du redan följer mig där har du redan sett dem.) och de andra bilderna från resan får ni förmodligen ändå se i senare inlägg när det råder bildbrist haha.

Skärmavbild 2016-06-27 kl. 12.52.45

Update om utbytesåret: Tyvärr har jag inget jättespännande att berätta då jag fortfarande spänt väntar på placering och värdfamilj! Börjar dock själv bli lite nervös men jag antar att det är normalt haha. Men jag uppdaterar direkt när jag får reda på något!

Kram!

 

ps. Min instagram ligger alltid länkad i bloggen, om ni vill se fler bilder från Florida.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *