HEJ!

HEJ!

Hej! Jag heter Moa, är 16 år gammal och i höst kommer jag att åka till USA i ett år med AFS interkulturell utbildning!

Jag har gjort den här bloggen för att alla där hemma ska kunna följa min vardag borta på andra sidan atlanten, men även för framtida utbytisar och för att jag ska kunna titta tillbaka på det här många år framåt.

Just nu har jag ingen aning vart jag ska hamna och inte hos vem. Det enda jag vet är att jag i slutet av sommaren ska flyga till NYC och utgå därifrån (alltså kommer jag förmodligen att vara någonstans på ”the eastcoast” under mitt år) och mitt preliminära datum är den 11 augusti och jag är extremt taggad!

Jag tänkte göra ett separat inlägg om hela processen från början, men kan berätta vart jag ligger just nu. ATM har jag ju precis bokat min biljett (iiiiih) och ska på förberedelseläger om 2 veckor. Efter det tror jag det är förberedelse för visum processen och efter det, väntan på familj och placering.

Känn er välkomna att kommentera om frågor eller vad som helst!

Kram,

Moa.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *